Marketing Manager

August 25, 2020

Fulltime, in Almelo.

Is digital marketing jouw passie? Heb je actuele en relevante werkervaring en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan verder, want GroupSecure is op zoek naar een Marketing Manager!

Maak impact op je carrière in Digital Marketing.

Als Marketing Manager werk je vanuit een breed profiel aan het behalen van onze business doelstellingen. Je wordt verantwoordelijk voor het bepalen van de digitale marketingstrategie tot aan het implementeren van de campagnes. Waar nodig, schakel je externe specialisten in. Samen met de sales afdeling maak je de vertaalslag van onze business ambities naar het digitale speelveld en de daarbij horende doelstellingen. Denk aan het verbeteren van de online customer journey. Met jouw kennis van online media weet je het voortouw te nemen in de verdere digitalisering van onze marketing, waarbij je eventueel ook offlinekanalen in weet te zetten om jouw campagnes zo succesvol mogelijk te maken!

Schrijven, bloggen en teksten maken

Voor deze functie is het zeer belangrijk dat je goed met tekst bent. Je moet in staat zijn de vertaalslag te maken van het ICT-jargon naar mooie en lekker lopende teksten voor de beoogde doelgroep. Daarom vinden we het belangrijk dat je de “ICT-taal” al spreekt en je goed kan verplaatsen in ICT-managers, CISO’s en Security Officers. Termen als “Cryptomalware”, “edge firewall” en “pentest” zijn jou bekend. We verwachten regelmatig blogposts met relevante en actuele security onderwerpen waarin jij de aanjager bent en met hulp van het team en consultants de juiste inhoud weet te schrijven.

Hier kun jij jezelf helemaal in herkennen:

  • Je kunt goed schrijven, zowel blogs als korte, pakkende teksten op LinkedIn en op de website;
  • Je hebt minimaal 3 jaar actuele en relevante werkervaring bij een ICT dienstverlener in Nederland (marketeer / marketing manager);
  • Affiniteit met cyber security is een pré;
  • Je bent zowel analytisch als creatief, waarbij je op basis van data beslissingen weet te maken, maar daarnaast ook graag met uitdagende ideeën komt;
  • Je hebt kennis en ervaring van digitale marketing, waaronder SEO, SEA, LinkedIn en E-Mailmarketing, of bent bereid jezelf hier verder in te ontwikkelen;
  • Je woont binnen een straal van maximaal 30 kilometer rondom Almelo of bent bereid te verhuizen

Over ons

GroupSecure is één van Nederlands’ grootste specialisten op het gebied van cybersecurity. Wij helpen organisaties met het beveiligen van hun IT-omgevingen, van hardware en software tot awareness en trainingen. Door voorop te lopen op het cybersecurity speelveld en samen te werken met onze klanten ontstaan dagelijks de best passende, veilige oplossingen voor onze opdrachtgevers. We nemen je daarom graag (stapsgewijs) mee in onze interne kennisdeling, zodat ook jij je continu kan blijven ontwikkelen en verbeteren. Wij hebben Twentse roots en daar zijn we trots op. Voor ons staan die voor nuchterheid, aanpakken, no-nonsense, humor en vriendelijkheid.

Binnen ons bedrijf ga je deel uitmaken van een team met ambitieuze en gedreven professionals met enorme passie voor cybersecurity. We bieden je een werkomgeving met alle noodzakelijke faciliteiten om dagelijks het beste in jezelf naar boven te halen. Leidinggeven is geen onderdeel van deze functie.  

Zie jij dit wel zitten? Solliciteer dan nu op de vacature Marketing Manager door een e-mail te sturen aan florian@groupsecure.nl met je CV en een motivatie!

Abonneer op onze nieuwsbrief
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Klaar om jouw cybersecurity naar een hoger niveau te tillen?

Let's get started!