Netwerk Engineer (36 - 40 uur)

August 25, 2020

Wij zoeken iemand die in de omgeving van Twente woont en die graag onderdeel wil uitmaken van een gezond groeiend Cyber Security bedrijf. Wil jij bij onze klanten cloud managed IT netwerken opleveren die passen bij de moderne tijd? Wil jij ons visitekaartje zijn bij onze klanten en prospects? Lees dan vooral verder want misschien passen wij wel goed bij elkaar!

Wat ga je doen

De functie waarvoor we jou zoeken is er één die veel zelfstandigheid, goede technische kennis maar ook zeker enige ervaring vereist. We hebben strategisch gekozen voor het Cisco Meraki platform voor onze Network As A Service dienstverlening maar hebben bij onze klanten ook te maken met allerlei andere merken switches en access points. Jij mag deze netwerken inrichten en optimaliseren.

Jouw taken bestaan uit het leveren van ondersteuning aan systeem- en netwerkbeheerders van onze klanten (telefonisch / remote), beheren van netwerken (NOC), het adviseren van klanten (pre-sales on-site), implementeren van Cisco Meraki netwerken en het beheren en onderhouden van deze netwerken!

Hoe ziet het team eruit waarin je komt te werken

Het team waar jij deel van uit gaat maken bestaat uit twee Senior Cyber Security Consultants (ethical hackers) en drie Security Engineers, allemaal met vele jaren ervaring in security en networking. Daarnaast hebben we vaak nog één of twee junior security engineers en/of stagiaires.

Wat verwachten we van jou

We verwachten met name van jou dat je verantwoordelijkheid neemt en zelfstandig je werkzaamheden uitvoert. Verder vinden we het belangrijk dat je sociaal bent en een dosis humor is ook altijd welkom. Naast dit alles zijn er nog enkele belangrijke kenmerken waar we waarde aan hechten, namelijk:

 • Minimaal een MBO diploma, bij voorkeur in de richting van (technisch) netwerkbeheer
 • Minimaal enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie of als netwerkbeheerder
 • Een positieve mentaliteit en een goed werkethos
 • Je moet sociale interactie met klanten en collega's leuk vinden ;-)
 • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal
 • Woonachtig in Twente (of vlakbij) in verband met de reistijd

En wat kunnen we jou bieden?

Een leuke en uitdagende functie bij een gezellig bedrijf met:

 • Een functie voor 40 uur per week (36 uur     bespreekbaar maar fulltime heeft voorkeur)
 • Een prima salaris
 • 25 vakantiedagen op jaarbasis
 • Trainings- en opleidingskansen
 • Een uitstekende pensioenregeling
 • Regelmatige uitjes en diners met je collega’s
 • Mogelijkheden om door te groeien in de functie (middels trainingen en opleidingen) of breder in security

‍Sollicitatieprocedure

Als onderdeel van de selectieprocedure zullen we je vragen om een technische opdracht uit te voeren. Dit geeft ons een indruk van je kennis en oplossend vermogen. We zijn dan ook wat minder onder de indruk van een CV met allemaal certificaten maar des te meer van mensen die echt goed zijn in dit vak.

Zie jij jezelf in deze rol bij ons bedrijf en denk je dat jij het verschil kunt maken? Ben jij van mening dat deze functie je op het lijf geschreven is? Dan willen we met jou kennismaken! Solliciteer met een CV en motivatie via e-mail op florian@groupsecure.nl of bel ons en overtuig ons van jouw skills.

Abonneer op onze nieuwsbrief
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Klaar om jouw cybersecurity naar een hoger niveau te tillen?

Let's get started!