Antivirus
Oplossingen - Antivirus

Antivirusoplossingen

Virussen worden steeds slimmer. En zo gaat het ook met antivirusoplossingen. De focus ligt sterk op zero-day malware en cryptomalware. Onze antivirusoplossingen bekijken gedrag, heuristics en patronen en vergelijken ze met bekende malware. Zo kunnen ze bepalen of er sprake is van nieuwe zero-day malware of een nieuwe versie van bestaande (crypto)malware. 

Sterk in strategische keuzes
Onze specialisten kijken met een helicopterview naar de organisatie. Wat is de huidige situatie en wat past daarin het best? Soms gaat het om breed inzetbare oplossingen, maar het kan ook gaan om een heel specifiek detail. Dan kan het zo maar zijn dat we een hybride model adviseren, om het beste van 2 pakketten te combineren. 

Diepgaande productkennis
Je moet tot in detail weten wat de oplossingen die je aanbiedt kunnen. Zo simpel is het. We bijten ons er graag in vast. Willen gewoon weten hoe we een probleem goed kunnen oplossen. 

Snelle service
Als je een probleem hebt, dan wil je dat graag snel opgelost zien. Zeker als het gaat om de veiligheid van je netwerk. Daarvan zijn we ons sterk bewust. Wij zorgen ervoor dat áls je een probleem hebt, je direct te woord gestaan wordt door iemand die weet hoe hij je snel en goed kan helpen. 

Meer weten over onze antivirusoplossingen?
Als Platinum Solution Partner van Sophos, MSP Partner van WebRoot en Silver Partner van Palo Alto Networks kunnen we onafhankelijk adviseren en samen kijken naar de best passende oplossing. Wij praten graag met je verder. 
T 0546 - 746010
E info@groupsecure.nl

 

Onze Antivirus partners

Webroot
Palo Alto
Sophos
Exclusive Networks
Contec
Tech Data