E-mail Security

Bescherm medewerkers tegen phishing, op elk device.

Mail Protection

ONDERSTEUN je medewerkers door phishing-simulaties en link-beveiliging (TIMe-of-click protection)

Beveilig tegen phishing aanvallen.

Door doorlopend phishing-simulaties te doen verhoog je de weerbaarheid van je medewerkers. Ook het actief controleren en beschermen van links in e-mails helpt tegen phishing en voorkomt datalekken.

Train werknemers op basis van phishing testresultaten.

Verander uw eindgebruikers in een sterke laatste verdedigingslinie met gevarieerde, actuele en locatie onafhankelijke trainingen. Als een medewerkers in de phishing-simulatie aan de haak is geslagen, wordt automatisch een trainingsprogramma gestart.

Hands-off voor uw beheerders.

Automatiseer phishing-simulaties, zowel de trainingen voor werknemers als de campagnes. Plan weken of maanden vooruit en zet phishing-campagnes in als continu trainingsproces.

Meer weten? Stuur ons een berichtje en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!

Secure File Transfer

Verstuur veiling online bestanden en voorkom datalekken.
Houd gevoelige data altijd beschermd.

Verstuur (privacy)gevoelige bestanden en e-mailberichten middels AES 256 encryptie, met de mogelijkheid tot 2e factor authenticatie. Maak gebruik van business rules en Data Leakage Prevention (DLP) opties of trek eenvoudig een bericht terug en voorkom hiermee datalekken.

Voldoe aan de NTA7516 norm voor veilig mailen.

Voldoe aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en aan de NTA 7516 norm voor de uitwisseling van ad-hoc berichten met persoonlijke gezondheidsinformatie. Onze oplossing draagt ook bij aan het voldoen aan de ISO27001 en NEN7510 norm.

Geniet van het grote gebruiksgemak.

Verstuur versleutelde bestanden vanuit je eigen Outlook omgeving, op smartphones, vanaf de thuiswerkplek en vanuit Office 365. Geniet van het gemak voor zowel de beheerder als de eindgebruiker en laat je werknemers werken zoals ze gewend zijn.

Meer weten? Stuur ons een berichtje en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!

Antivirus / antispam

voorkom virussen, malware en spam met een goed afgesteld mailfilter
Beveilig jouw primaire communicatiemiddel.

Bewapen jouw organisatie tegen spam, phishing, malware en geavanceerde threats (bekende en onbekende bedreigingen), krijg inzicht in het mailverkeer en voorkom datalekken en virusinfecties. Gebruik DMARC, DKIM en SPF om verzenders te verifiëren en verzonden e-mail te laten valideren.

Houd ongewenste e-mails buiten de deur.

Voorkom CEO-fraude en spoofing door de correcte toepassing en het onderhoud op een actief, next-gen mailfilter. Voorkom dat je domein op een blacklist komt te staan, inspecteer headers op afwijkingen en maak gebruik van IP-reputation filters om spam buiten de deur te houden.

Breid jouw beveiliging verder uit.

Combineer je e-mailbescherming (technisch) met security awareness (menselijk) voor een optimale bescherming. Voeg daarnaast opties toe als Time-of-Click Protection, Impersonation Protection, e-mail banners en cloud e-mail sandboxing.

Meer weten? Stuur ons een berichtje en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!

E-Mail encryptie

stuur encrypted e-mail eenvoudig en gebruiksvriendelijk. gebruikers merken het niets eens.
Veilig e-mailen: automatische encryptie.

Stuur e-mails automatisch encrypted, volgens de nieuwste standaarden. Maak gebruik van TLS of een alternatieve methode van encryptie. Extra beveiliging met een wachtwoord of SMS en grote bestanden automatisch beveiligd versturen.

Veilig e-mailen: geen moeite voor gebruikers.

Gebruikers kunnen gewoon blijven werken zoals ze gewend zijn, de encryptie vindt plaats na verzending en alleen wanneer noodzakelijk wordt een gebruiker gevraagd om een wachtwoord of telefoonnummer.

Veiligheid of gemak? Gewoon allebei.

Laat werknemers niet nadenken of ze iets veilig moeten versturen maar laat onze oplossingen daarbij helpen. Een groot bestand, een video of veel foto's versturen via Outlook: we zorgen voor automatische verzending zonder dat een gebruiker het merkt.

Meer weten? Stuur ons een berichtje en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!

Klaar om jouw cybersecurity naar een hoger niveau te tillen?

Let's get started!