Firewall
Oplossingen - Firewall

Firewall

Iedereen kan een firewall leveren. Maar waar het om gaat, is dat je kijkt naar wat het meest geschikt is voor een specifieke klant. Voor een grote organisatie die specifieke toepassingen op een firewall wil gebruiken, is oplossing A misschien beter dan oplossing B. Maar datzelfde product kan voor een andere organisatie weer helemaal niet werken. 

Kennis van zaken
Een firewall is meer dan alleen een poort of protocol wel of niet toestaan. Het gaat veel verder. Applicaties en gebruikers herkennen, datastromen kunnen aanpassen en optimaliseren of blokkeren. Firewalls zijn steeds meer gericht op malware. Wij laten zien wat de verschillende firewall-oplossingen wel kunnen, maar ook wat ze niet kunnen. Duidelijk en eerlijk. 

Firewall sparringpartner
Wat wil je er eigenlijk mee? Dat is onze belangrijkste beginvraag. Is enterprise mobility bijvoorbeeld een vraagstuk? En in hoeverre maak je gebruik van de cloud? Een firewall is zo complex, er zijn steeds meer taken aan verbonden. Er zijn zoveel momenten dat er zaken wijzigen bij een bedrijf en elke keer heeft dat invloed op de firewall. Daardoor sluipen er snel foutjes is. Kan en wil een klant de firewall nog zelf beheren en onderhouden, of kun je daarin juist meedenken?  

Optimale service
Onze focus ligt op snel én goed helpen. Onze klanten hebben rechtstreeks contact met onze ICT-specialisten. Bel je voor bijvoorbeeld een change? Dan regelen we dat direct. Dat is onze meerwaarde. 

Meer weten?
Als Platinum Solution Partner van Sophos, Technology Partner van Hillstone Networks en Silver Partner van Palo Alto Networks kunnen we onafhankelijk adviseren en samen kijken naar de best passende oplossing. Wij praten graag met je verder. 
T 0546 - 746010
E info@groupsecure.nl

 

Onze Firewall partners

Palo Alto
Sophos
Hillstone Networks
Contec
Tech Data