Managed Security Services

Laat ons de beveiliging van het netwerk uit handen nemen.

Firewall as a Service (FWaaS)

Volledige ontzorging van de firewall voor een vast bedrag per maand.

Reduceer firewall kosten.

Profiteer van een robuuste firewall en voorkom dure (ongeplande) uitgaven door deze te laten beheren en onderhouden door ons team van security experts. Geen grote, eenmalige investering in hard- en software, maar een voorspelbaar investeringspatroon met all-in service.

All-inclusive dienstverlening.

Wij zorgen voor het up-to-date houden van de firewall, we voeren wijzigingen door zodat werknemers hun werk kunnen blijven doen en we voeren periodieke controles uit op de beveiliging. Met het dashboard krijg je inzicht en stuurinformatie over de status van de beveiliging en wij geven adviezen om de beveiliging te verhogen.

RCA's bij beveiligingsincidenten.

Vindt er een security-incident plaats in het netwerk, dan leveren wij de relevante firewall-informatie en Root Cause Analyses aan zodat snel een compleet beeld ontstaat van het incident en de eventuele schade zodat snel en adequaat kan worden gereageerd.

Meer weten? Stuur ons een berichtje en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!

Firewall as a Service

Network as a Service (NaaS)

Volledige ontzorging van de netwerk infrastructuur voor een vast bedrag per maand.
Servers in de cloud, het netwerk blijft.

Als veel servers naar de cloud worden verplaatst, blijft het netwerk op de bedrijfslocaties achter. Switches, Wireless Access Points, Firewalls en routers blijven noodzakelijk en deze moeten up-to-date en beveiligd blijven.

Waarborg bedrijfscontinuïteit.

Het netwerk is de toegang tot het internet, de cloud-omgevingen en daarmee tot de bedrijfsdata. Wij zorgen er voor dat de werknemers snel en betrouwbaar bij de bedrijfsdata kunnen komen om hun werk te doen en bij verstoringen zorgen wij voor reparatie en vervanging. We elimineren SPOF's en passen redundantie toe waar nodig.

Geen desinvesteringen en geen verrassingen.

Reeds aangeschafte Switches en Access Points hoeven niet versneld te worden afgeschreven. We nemen het netwerk onder onze hoede nadat we deze hebben geoptimaliseerd, met de bestaande hard- en software (indien mogelijk) en pas als de afschrijftermijn is gehaald, zullen deze worden vervangen.

Meer weten? Stuur ons een berichtje en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!

Logging as a Service (LaaS)

Sla je logbestanden veilig off-site op
Houd Syslog-data altijd voorhanden bij incidenten.

Het on-premise beheren van logbestanden is doorgaans complex en kostbaar. Maak gebruik van GroupSecure’s eenduidige aanpak, waarbij wij jouw waardevolle logboeken beheren en tegelijkertijd zorgen voor een innovatieve beveiliging waarbij de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van jouw logfiles is gegarandeerd.

Maak gebruik van een flexibele oplossing.

Implementeer een veerkrachtige, bedrijfsbrede logging-oplossing voor routers, firewalls, switches en access points en log zo veel als je wil zonder je zorgen te maken over capaciteit of prestaties.

Versnel het oplossen van problemen

Laat GroupSecure jouw real-time loggegevens encrypten en bewaren volgens een afgesproken retentieschema, met behulp van geautomatiseerde back-ups afgeschermd van jouw eigen omgeving, om zo incidenten te snel te analyseren en op te lossen.

Meer weten? Stuur ons een berichtje en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!

Klaar om jouw cybersecurity naar een hoger niveau te tillen?

Let's get started!