Phishing As A Service
Services - Phishing As A Service

Phishing As A Service

Steeds meer malware en ransomware aanvallen vinden plaats middels Phishing-aanvallen. Gebruikers zijn er gevoelig voor en het succes van een aanval is vrijwel gegarandeerd. De impact van veel aanvallen is veelal erg groot en beveiligingssoftware is er niet altijd tegen opgewassen.

Doordat gebruikers vaak de "zwakste schakel" zijn in IT Security, is het van belang ze weerbaar te maken. Met onze PHAAS-service testen wij uw gebruikers door ze een veilige Phishing-mail te sturen met daarin allerlei technieken verwerkt die ook door criminelen worden gebruikt. Hierbij kunnen we ook nog een phising-website opmaken naar de wensen van uw organisatie om de test compleet te maken. Het resultaat wordt in een duidelijk rapport opgemaakt om bijvoorbeeld bij een security-awareness campagne te gebruiken.

Na afloop van de awareness-campagne voeren we een tweede Phishing-test uit en vergelijken we de uitkomst met de eerste. Hiermee krijgt u een meetbaar resultaat van de awareness-campagne en zijn uw medewerkers weerbaarder geworden tegen Phishing-aanvallen. Eventueel kan deze dienst ook terugkerend, dus meerdere keren per jaar, worden uitgevoerd. 

Meer weten over Phishing As A Service?
Vraag naar de mogelijkheden voor uw organisatie!

T 0546 - 746010
E info@groupsecure.nl