Wij zijn GroupSecure, aangenaam!

GroupSecure heeft Twentse roots en daar zijn we trots op. Voor ons staan die voor nuchterheid, aanpakken, no-nonsense en vriendelijkheid. Wij zijn sterspelers in een speelveld dat steeds belangrijker wordt: IT beveiliging. Onze klanten moeten altijd op ons kunnen rekenen. Vanuit die gedachte vinden we kennis van zaken cruciaal: we willen goede gesprekspartners zijn. Maar om goede sparringpartners te zijn, draait het niet om kennis alleen vinden wij. Minstens zo belangrijk is het om te anticiperen op wat onze klanten nodig hebben en om verder te kunnen kijken dan naar technologie alleen.

Met wie spreek ik?

Maak kennis met onze technische sales consultants! Kennis maken met één van onze technische experts? Neem dan even persoonlijk contact met ons op!

Hi, ik ben Florian.

Ik werk al ruim 10 jaar bij GroupSecure. Ik houd IT-security eenvoudig, en geef graag gedegen en hands-on advies. Ik ken de techniek van het beveiligen van ICT netwerken dan ook zoals hackers het zien. Ik adviseer in technisch haalbare oplossingen voor allerlei IT-beveiligingsvraagstukken.

Hi, ik ben Okke.

Ik werk al ruim 8 jaar bij GroupSecure. Om een goede sparringpartner te zijn, draait het niet alleen om kennis. Minstens zo belangrijk is het om te anticiperen op wat mijn klanten nodig hebben en verder te kunnen kijken dan naar technologie alleen.

Hi, ik ben Bart.

Ik werk al ruim twee jaar bij GroupSecure. Ik houd mij onder andere bezig met advies over UEM, Firewalls, Secure WiFi, Anti-Malware, Encryptie en Pentesting.