Sectoren

Vertrouwd door 200+ IT-managers, netwerk- en systeembeheerders en CISO’s in de zorg, overheid, bio/high tech sectoren en meer. Van MKB+ tot de groot zakelijke markt.

Cybersecurity in de zorg

Zorg, altijd veilig en overal beschikbaar.

Dagelijks helpen wij zorgorganisaties online te beschermen. Of dit nou een GGZ-instelling is, een ziekenhuis, thuiszorg, intra- of extramuraal; wij hebben bijzonder ruime ervaring in de zorg en leveren verschillende soorten diensten, producten en oplossingen.

Onze expertise ligt op het gebied van mobility en security. Hoe zorg je bijvoorbeeld voor een veilige ontsluiting van EPD’s en ECD’s. Van veilig e-mailen tot IAAS en FWaaS; wij hebben er de meest gebruiksvriendelijke en krachtige oplossingen voor.

Enkele klanten uit de zorg:

Cybersecurity bij de overheid

Verbonden door veiligheid en zekerheid.

Cybersecurity speelt een cruciale rol in de actieve infrastructuur, servers en netwerkcomponenten van de overheid. Door centrale en lokale overheden, waterschappen, burgers en bedrijven veilig met elkaar te verbinden, wordt het des te belangrijker om de betrouwbaarheid van de informatievoorziening te waarborgen.

Ruim een kwart van de Nederlandse gemeenten is onze klant. Daardoor hebben we niet alleen veel kennis van deze markt, maar weten we ook wat er speelt.

Enkele klanten uit de overheid:

Cybersecurity in de bio/high tech industrie

Innoveer tot een moeilijk doelwit.

High-tech industrieën zijn een populair doelwit geworden voor cybercriminelen vanwege de rijke beloningen die een ransomware-aanval of CEO-fraude kan opleveren. Door het toenemende gebruik van cloudgebaseerde technologie zullen organisaties die actief zijn in hightech en biotech sectoren worden geconfronteerd met een divers en evoluerend dreigingslandschap. Cyberbeveiliging is hierin belangrijker dan ooit en het Zero Trust principe is hier cruciaal.

Enkele klanten uit de bio/high tech industrie:

Cybersecurity in de industrie en productiesector

SCADA, PLC's en complexe netwerken vragen om simpele beveiligingsoplossingen.

Klaar om jouw cybersecurity naar een hoger niveau te tillen?

Let's get started!