Awareness

Goede beveiliging kan alleen worden behaald door bewustzijn ervan bij werknemers.

Phishing (as a Service)

phaas: test de weerbaarheid van medewerkers tegen phishing

Bescherm jouw organisatie tegen phishing.

Wij creëren op-maat-gemaakte phishing mails, specifiek voor jouw branche, welke nagenoeg niet van een echte te onderscheiden zijn. We maken landingpages, vragen om credentials of sturen geprepareerde bijlagen mee en doen het net zoals criminelen dat ook zouden doen.

Kies uit eenmalig of periodieke campagnes.

Onze campagnes zijn ook periodiek in te zetten om het gedrag en de bewustwording van de gebruiker te (blijven) trainen. De frequentie en opzet kan naar wens worden bepaald en naast allerlei bestaande templates kan ook telkens een unieke phishing-mail worden gebouwd.

Ontvang een gerichte rapportage.

Gerichte rapportage met resultaten, duidelijk en overzichtelijk weergegeven maar zonder "naming en shaming". Bij periodieke uitvoer kan eenvoudig de progressie worden gemeten en kan per afdeling of business unit worden gekeken naar het gedrag van de medewerkers.

Meer weten? Stuur ons een berichtje en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!

Security Awareness

maak gebruikers bewust van de digitale valkuilen
Train gebruikers (periodiek) om bewustwording te laten toenemen.

Simpel en snel op te zetten als beheerder, met resultaten die direct zichtbaar zijn. Er zijn meerdere trainingsmodules mogelijk.

Maak van de zwakste schakel jouw sterkste schakel.

Je hoort het steeds vaker “de mens is de zwakste schakel” binnen een organisatie als het gaat om informatiebeveiliging. Maar hoe zorg je er nu voor dat dit probleem, geen probleem meer is? Train je medewerkers daardoor periodiek op bewustwording.

Meer weten? Stuur ons een berichtje en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!

Klaar om jouw cybersecurity naar een hoger niveau te tillen?

Let's get started!