Endpoint Security

Beveilig informatie & data, waar deze zich ook bevindt.

Mobile Security

Beveilig jouw meest gebruikte devices eerst, en niet als laatste

Krijg controle over wie, wanneer bij welke corporate data mogen.

Laat alleen geautoriseerde gebruikers en devices bij zakelijk informatie en scheidt zakelijke en privé data op de toestellen.

Gebruik het toestel als authenticatieplatform.

Je smartphone is bijna een onderdeel geworden van je identiteit. Waarom gebruiken we deze dan niet als identificatiemiddel?

Altijd en overal veilig.

Ook onveilige, publieke hotspots kunnen - met de juiste inzet van onze security oplossingen - veilig worden gebruikt om toegang tot bedrijfsdata te verkrijgen. Ook bescherming tegen phishing, smishing, Whatsapp-fraude en QR code phishing op smartphones is onmisbaar geworden.

Meer weten? Stuur ons een berichtje en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!

Laptops & Desktops

Maak eenvoudig jouw werkplekken veilig en inzichtelijk met nauwelijks impact op het gebruiksgemak en met een aantrekkelijk licentiemodel.
Zorg voor low impact.

Bescherm tegen de nieuwste bedreigingen zonder gebruikers te vertragen of de mobiliteit in gevaar te brengen. Hiermee bied je een afleidingsvrije beveiliging, zodat gebruikers ongestoord door kunnen blijven werken.

Maak gebruik van een (flexibel) licentiemodel.

Gebruikerslicenties die daadwerkelijk van toepassing zijn op de gebruiker, of deze gebruiker nu 1 of meerdere devices in gebruik heeft. RDS of terminal servers in gebruik? Dan hiervoor alleen server licenties en geen gebruikerslicenties.

Beheer en beveilig eenvoudig.

Maak het jezelf eenvoudiger om de beveiliging te configureren, implementeren, updaten en beheren. Zowel de toepassing van groepstaken, beleid en beleidsprofielen als het genereren van root-cause analyses (RCA) bij incidenten: met een paar klikken geregeld in de intuïtieve cloud interface.

Meer weten? Stuur ons een berichtje en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!

(Cloud) Servers

Beveilig de kroonjuwelen van jouw bedrijf met de speciale serverbeveiliging voor Windows en Linux tegen malware en ransomware.
Speciaal voor servers.

Beveilig kostbare bedrijfsresources - zoals databases en fileservers - op een efficiënte manier, speciaal ontwikkeld voor Windows en Linux servers. Met hardening en application whitelisting zorgen we voor extra beveiliging van jouw serverpark, conform ISO27001.

On-premise, Private Cloud & Public Cloud

Waar jouw servers zich ook bevinden, je bent zelf verantwoordelijk voor de beveiliging ervan. Private of Public Cloud zoals Azure en AWS: ook daar is serverbeveiliging noodzakelijk.

Voorkom ransomware.

Laat jouw belangrijke en persoonlijke data niet versleutelen en neem beveiligingsmaatregelen die hiervoor specifiek ontwikkeld zijn. Met de speciale anti-ransomware modules voor servers ben je het beste beschermd tegen gijzelsoftware.

Meer weten? Stuur ons een berichtje en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!

Klaar om jouw cybersecurity naar een hoger niveau te tillen?

Let's get started!