Firewall as a Service (FWaaS)

Volledige ontzorging van de firewall voor een vast bedrag per maand.

Reduceer firewall kosten.

Profiteer van een robuuste firewall en voorkom dure (ongeplande) uitgaven door deze te laten beheren en onderhouden door ons team van security experts. Geen grote, eenmalige investering in hard- en software, maar een voorspelbaar investeringspatroon met all-in service.

All-inclusive dienstverlening.

Wij zorgen voor het up-to-date houden van de firewall, we voeren wijzigingen door zodat werknemers hun werk kunnen blijven doen en we voeren periodieke controles uit op de beveiliging. Met het dashboard krijg je inzicht en stuurinformatie over de status van de beveiliging en wij geven adviezen om de beveiliging te verhogen. We monitoren natuurlijk de verbindingen, reageren op aanvallen en houden IP-adressen in de gaten vanwaar aanvallen plaatsvinden en hanteren dynamische blacklists.

Houd het simpel.

Vindt er een security-incident plaats in het netwerk, dan leveren wij de relevante firewall-informatie en Root Cause Analyses aan zodat snel een compleet beeld ontstaat van het incident en de eventuele schade zodat snel en adequaat kan worden gereageerd.

Klaar om jouw cybersecurity naar een hoger niveau te tillen?

Let's get started!