Waarom GroupSecure

Bij GroupSecure hebben we jarenlange ervaring met cybersecurity, op elk niveau; van praktische implementatie tot het behouden van voorsprong op strategisch niveau.

IT-managers

Wij snappen als geen ander jouw verantwoordelijkheden bij het coördineren, plannen en leiden van IT-activiteiten in een organisatie. Wij helpen jou graag bij het bepalen van de cybersecurity behoeften van jouw organisatie en implementeren samen de benodigde security vereisten voor het netwerksysteem.

Niet voldoende mensen of kennis om de veiligheid te waarborgen? Geen probleem, wij nemen het uit handen, maar wel als “collega’s op afstand”!

Kom eens praten!

(Netwerk) beheerders

Wij weten precies welke verantwoordelijkheden jij hebt voor het onderhouden van netwerkinfrastructuren. Uiteraard verschillen deze verantwoordelijkheden per organisatie, maar kun je ervan uitgaan dat wij je kunnen helpen met de beveiliging van jouw servers, werkplekken, mobiele apparaten, cloud-omgevingen, remote locaties en (draadloze) netwerken.

Laten we samen de beveiliging goed regelen!

Kom eens netwerken!

CISO's & Directie

Wij adviseren op hoog niveau de visie, de strategie en het programma van cybersecurity om ervoor te zorgen dat bedrijfsdata en intellectueel eigendom adequaat worden beschermd. Wij identificeren, ontwikkelen, implementeren en onderhouden cybersecurity in de hele omgeving om de risico's te verminderen. We reageren op incidenten, stellen passende normen en controles vast, beheren beveiligingsoplossingen en kunnen - indien gewenst - dit "As-a-service" uitvoeren: vast bedrag, geen verrassingen.

Let's talk cybersecurity!

Klaar om jouw cybersecurity naar een hoger niveau te tillen?

Let's get started!