Managed Firewall Service (24x7)

Sophos XG en Palo Alto Networks firewalls 24x7 beheerd

Meer dan 10 jaar ervaring

Onze security specialisten hebben jarenlange ervaring in het configureren van firewalls en optimaliseren van de prestaties. Dit zorgt ervoor dat uw netwerk optimaal beschermd is tegen cyberbedreigingen. Onze 24x7 dienstverlening zorgt ervoor dat uw firewalls continu worden bewaakt en dat eventuele problemen snel worden opgelost. Hierdoor kunt u zich concentreren op andere zaken, terwijl wij ons bezighouden met uw cybersecurity.

Volledig geaccrediteerd: Sophos en Palo Alto Networks

Als een van de twee Platinum Partners van Sophos in Nederland die beschikken over alle Sophos accreditaties (Firewall Partner, Synchronised Security Partner, Sophos Endpoint & Server en Cloud Security Provider (CSP)) kunt u er zeker van zijn dat uw netwerk in goede handen is bij ons. Wij zijn al meer dan 12 jaar betrouwbare partner van Sophos.

Wij implementeren en beheren al ruim 9 jaar Palo Alto Networks firewalls als Nextwave Innovator.

Houd het simpel.

Goed personeel is moeilijk te vinden en onderhouden, helemaal als het gaat goed getrainde security professionals. Deze kosten en zorgen kunnen wij volledig uit handen nemen door het beheer van de Sophos of Palo Alto Networks firewalls bij ons onder te brengen. Incident- en change-management voor een vast bedrag per maand (eventueel ook als FWaaS beschikbaar), 24x7 ondersteuning, goed getrainde professionals met diepgaande kennis.

Klaar om jouw cybersecurity naar een hoger niveau te tillen?

Let's get started!