Pentest

Spoor de kwetsbaarheden op zoals hackers dat zouden doen.

Achterhaal of je echt veilig bent.

Een pentest, of Black Box Scan, wordt ingezet voor compliance maar ook om redelijkerwijs te bepalen hoe veilig het netwerk is ingericht en in hoeverre het met weinig kennis is te penetreren. Een pentest geeft binnen enkele dagen een inzicht in mogelijke kwetsbaarheden en verbeterpunten in de beveiliging van het netwerk, de server(s) of de webapplicatie.

Laat onze specialisten in de huid van een hacker kruipen.

De pentests van GroupSecure worden altijd uitgevoerd door ervaren en goed gecertificeerde ethical hackers. Onze security consultants weten hoe hackers denken en kennen de laatste tools en vulnerabilities. Door OSINT en ervaring vinden we kwetsbaarheden die vaak door geautomatiseerde tools worden gemist.

Houd het simpel.

Onze bevindingen worden handmatig geanalyseerd, vervolgens gerapporteerd en persoonlijk besproken. Ze gaan bijdragen aan het verhogen van jouw algehele netwerkbeveiliging. Wij leveren geen standaard rapportages op met opsommingen van gevonden CVE's, maar we bepalen steeds door kennis of een gevonden kwetsbaarheid ook echt bestaat. Dit onderscheidt ons van onze concurrenten.

Klaar om jouw cybersecurity naar een hoger niveau te tillen?

Let's get started!