Security scan

Zorg voor een hoger niveau van netwerkbeveiliging.

Nulmeting, puntjes op de i of second opinion.

We kunnen de Security Scan (White Box) uitvoeren als nulmeting, dus als uitgangspunt voor verbetering van de beveiliging, maar ook als "Second Opinion" of als algemene APK. Wat de reden ook is, de uitvoer en het rapport zorgen voor een duidelijk beeld van de IT beveiliging en geeft heldere en goed gekwalificeerde verbeterpunten volgens het Risk Management Framework (Risico = Waarschijnlijkheid x Impact).

Technische en menselijke veiligheidsscan.

Een "Mystery Guest" langs sturen, een phishing-actie lanceren of op een andere manier de menselijke factor in IT- en Netwerkbeveiliging testen; het is minstens zo belangrijk als de technische analyse. De mens is en blijft een kwetsbare schakel in de veiligheid van een bedrijfsnetwerk.

Houd het simpel.

Wij analyseren jouw ICT-infrastructuur op mogelijke beveiligingsrisico’s door gebruik te maken van allerlei tools, software en vulnerability scanners. Dit helpt ons om een indruk te krijgen en maakt repeterende taken efficiënter. De uitkomst is echter voor ons een beginpunt. Dan pas begint het denk- en handwerk. Met onze kennis en doordat wij met een "Cyber Security bril" naar ICT kijken, vinden we risico's die veelal onbelicht blijven, maar voor kwaadwillenden een goudmijn kunnen betekenen.

Klaar om jouw cybersecurity naar een hoger niveau te tillen?

Let's get started!